1. Miele H 2760 B.

Miele H 2760 B. oven

5/5

Met de Miele H 2760 B. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken. De Miele H 2760 B. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 59 cm diep en 59 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Miele H 2760 B. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59 cm hoogte en 59 cm diepte.
Inhoud76 l
Gewicht39 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken

 

Omschrijving van de Miele H 2760 B. oven

De Miele H 2760 B is een krachtige en veelzijdige oven. De oven heeft een groot vermogen van 3.6 kW, waardoor je het apparaat snel en efficiënt kunt gebruiken. De temperatuur is instelbaar van 30°C tot 270°C. Aan de binnenkant is de oven uitgerust met een verlichting, waardoor je de bereiding gemakkelijk in de gaten kunt houden. Ook heeft de oven een speciale Eco-stand, waarmee je energie kunt besparen. De oven heeft een handige timerfunctie, waarmee je de bereidingstijd kunt instellen. Met de regelbare deurventilator verleng je de levensduur van je oven. Je kunt de oven ook reinigen met stoom, waardoor het verwijderen van aangekoekte resten gemakkelijk gaat.

Pluspunten
  • Deze oven is geschikt voor het bakken op meerdere niveaus dankzij turbo hetelucht, met een betere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse

    .

    Het heeft ook een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt.

Minpunten
  • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Miele H 2760 B. oven

De Miele H 2760 B. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59 cm hoogte en 59 cm diepte. De Miele H 2760 B. oven weegt 39 kg. 

De Miele H 2760 B. oven heeft een inhoud van 76 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Miele H 2760 B. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Miele H 2760 B. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Miele H 2760 B. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster.

Deze Miele H 2760 B. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Miele H 2760 B. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken.

Alternatieven voor deze Miele H 2760 B. oven