Jij bakt graag zelf, maar wil je niet urenlang in de keuken staan? En hoeft het van jou allemaal niet zo moeilijk? Dan zijn de HomeMade bakmixen iets voor jou. Sinds juni dit jaar zijn deze producten nog meer herkenbaar in de supermarkten, want ze zijn in een nieuw jasje gestoken. HomeMade werd in 2004 opgericht en het concept ‘alleen water toevoegen’ werd al snel een succes. De producten zijn zowel in Nederland als België verkrijgbaar. Vanaf april 2017 breidde HomeMade ook verder internationaal uit.

Easy
Op de website wordt het gemak van de HomeMade producten nog eens extra benadrukt. Soms heb je alleen maar water nodig om een homemade product te maken. “Wij geloven dat je niet uren in de keuken hoeft te staan voor de beste zelfgebakken lekkernijen. Daarom bak je met de bakmixen van HomeMade zonder stress. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en soms zit zelfs de bakvorm er al bij. HomeMade is daarom ‘fool proof’, iedereen kan het. Vaak hoef je zelfs alleen maar water toe te voegen. Je houdt meer tijd over voor andere dingen, of juist voor het decoreren van jouw taart, cake, koekjes, wafels, pannenkoeken of brownies.”

Hartig
Naast een groot assortiment zoete bakmixen, biedt HomeMade ook veel hartige producten, zoals de quiche lorraine, de groentenquiche of brood in blik. Klik hier om meer bakmixen te zien.

HomeMade is ook te vinden op Instagram en Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *