1. Kookboeken
  2. OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker.

OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenArabisch
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi

OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen brengt de kruiden en smaken van de Ottolenghi-keuken rechtstreeks naar je huis. Deze unieke collectie bevat een gevarieerd assortiment aan ingrediënten, waaronder geheime kruidenmixen, specerijen, oliën, en sauzen. De producten komen uit geselecteerde landen over de hele wereld, waardoor de smaken en aroma's authentiek zijn. Met deze unieke collectie ben je in staat om de verrukkelijke smaken van de Ottolenghi-keuken te creëren in het comfort van je eigen keuken. De producten maken het mogelijk om smaken te combineren die je niet eerder hebt geproefd. De kruidenmixen zijn gebrand op traditionele recepten, waardoor je in staat bent om heerlijke gerechten te maken die je nog niet eerder hebt gemaakt. De specerijen, oliën en sauzen geven je gerechten een extra smaakboost, waardoor je de ultieme ervaring hebt. OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen brengt je een unieke kookervaring. Geniet van de heerlijke smaken van de Ottolenghi-keuken in je eigen keuken. Probeer het vandaag nog!

Veelgestelde vragen over het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi

Het boek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464041194.

Het kookboek OTK 2 Ottolenghi Test Kitchen Extra lekker. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is Arabisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken