1. Kookboeken
  2. TLV.

TLV. van Jigal Krant

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens TLV. van Jigal Krant. Een kookboek bestaande uit 328 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jigal Krant.

Specificaties van het kookboek TLV.
HoofdauteurJigal Krant
Aantal pagina’s328
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek TLV. van Jigal Krant

TLV staat voor Tel Aviv. De stad wordt vaak omschreven als een levendige en dynamische stad. Het is een kosmopolitische stad met een diversiteit aan culturen, gerechten en muziekstijlen. Als je door de straten van Tel Aviv wandelt, zul je je omringd voelen door verschillende mensen die verschillende talen spreken, verschillende gerechten eten en verschillende muziekstijlen luisteren. Tel Aviv biedt een compleet spectaculaire ervaring, waar je kunt genieten van het beste dat zowel de Israëlische als de internationale cultuur te bieden heeft. Van de heerlijke lokale gerechten, zoals de Israëlische salade en shawarma, tot het nachtleven, waar je kunt dansen op lokale muziek en internationale hits. Er zijn vele bars en clubs waar je kunt genieten van een drankje of een leuk gesprek. Tel Aviv is een plek waar je nooit uitgekeken raakt.

Veelgestelde vragen over het kookboek TLV. van Jigal Krant

Het boek TLV. is geschreven door de auteur Jigal Krant. 

Het kookboek TLV. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek TLV. bestaat uit 328 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek TLV. van Jigal Krant uitgebracht. Het kookboek TLV. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038803548.

Het kookboek TLV. van Jigal Krant valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken