1. Bosch CMG676BS1.

Bosch CMG676BS1. oven

5/5

Met de Bosch CMG676BS1. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza. De Bosch CMG676BS1. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 54,8 cm diep en 45,5 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zilver.

Specificaties van de Bosch CMG676BS1. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte.
Inhoud45 l
Gewicht28 kg
KleurZilver
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBraadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel
Oven/magnetron functiesGrill, Magnetron, Oven
Type ovenfunctiesGelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Magnetron, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenGrote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza

 

Omschrijving van de Bosch CMG676BS1. oven

Met de Bosch CMG676BS1 heb je altijd een handige kookpartner. Deze oven heeft een zeer gebruiksvriendelijke Assist-functie waarmee je in een handomdraai elk gerecht klaar kunt maken. Je selecteert het gerecht dat je wilt bereiden en de oven doet de rest. De oven kiest het juiste bereidingssysteem en stelt de stand, tijd en temperatuur in. Wil je liever zelf bepalen welk bereidingssysteem je gebruikt? Dat kan ook. Met de hetelucht-, grill- of magnetronfunctie kun je je eigen creaties maken. Als je klaar bent met koken, is de Bosch CMG676BS1 ook eenvoudig schoon te maken. Met het pyrolyseprogramma verwarm je de oven tot maar liefst 480 graden, waardoor al het vuil op de wanden in as verandert. Jij hoeft alleen de as te verwijderen. Kortom, met de Bosch CMG676BS1 heb je altijd een handige kookpartner in huis.

Pluspunten
  • Met een uitmuntende bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met het pyrolyse reinigingssysteem, verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij de turbo hetelucht is deze oven geschikt voor op meerdere niveaus te bakken.

Minpunten
  • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies volgens jouw voorkeur te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Bosch CMG676BS1. oven

De Bosch CMG676BS1. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 45,5 cm hoogte en 54,8 cm diepte. De Bosch CMG676BS1. oven weegt 28 kg. 

De Bosch CMG676BS1. is een Inbouw oven.

De Bosch CMG676BS1. oven heeft een inhoud van 45 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Bosch CMG676BS1. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Bosch CMG676BS1. oven is Zilver van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Bosch CMG676BS1. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Braadslede, Handleiding, Installatiemateriaal, Ovenrooster, Stroomkabel.

Deze Bosch CMG676BS1. oven heeft de volgende functies: Grill, Magnetron, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Bosch CMG676BS1. oven zijn: Grote stukken vlees garen, Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen, Taart bakken, Zelfgemaakte pizza.

Alternatieven voor deze Bosch CMG676BS1. oven