1. Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

5/5

Wordt de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 0,8 kg en een inhoud van 2,5 l. Scroll verder voor meer informatie over de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Specificaties van de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

 

Vermogen1500 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

0,8 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalKunststof
Gewicht4,4 kg
Inhoud2,5 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Mandje

 

Omschrijving van de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is een perfecte en snelle manier om producten te bakken zonder veel olie of vet. Het apparaat heeft een vermogen van 1500 watt en een capaciteit van 4,2 liter, waardoor je de heteluchtfriteuse kunt gebruiken voor 2 tot 3 personen. Met de temperatuurregelaar instel je de temperatuur tussen de 80 en 200 graden Celsius, waardoor je veel verschillende gerechten kunt bereiden. Je bedient de airfryer eenvoudig via het display aan de voorzijde. Op het display kun je ook de timer aflezen, zodat je precies weet hoelang je gerecht nog moet bakken. Je kunt de binnenpan gemakkelijk verdelen met de panverdeler, waardoor je zowel friet als snacks tegelijk kunt bakken. Daarnaast kun je ook groenten, vlees en vis in de heteluchtfriteuse bereiden. De binnenpan is voorzien van een antiaanbaklaag, zodat alle ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Na gebruik kun je de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse bereid je in een mum van tijd heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • Het geurfilter houdt een groot deel van de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Met de timer stel je de gewenste baktijd in en er komt een signaal als je gerecht klaar is. De losse onderdelen reinig je gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je stelt zelf de temperatuur en tijd in, want de airfryer heeft geen automatische programma's.

Veelgestelde vragen over deze Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. is 1500 W.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. heeft een inhoud van 2,5 l en een laadvermogen van 0,8 kg.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. weegt 4,4 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.