1. Kookboeken
  2. Bon Appétit Paris.

Bon Appétit Paris. van Mara Grimm

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bon Appétit Paris. van Mara Grimm. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Mara Grimm.

Specificaties van het kookboek Bon Appétit Paris.
HoofdauteurMara Grimm
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Grimm
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Bon Appétit Paris. van Mara Grimm

Product naam: Bon Appétit Parijs. Productbeschrijving: Waar kun je de beste croissants van Parijs krijgen? Wat is het verschil tussen een bistro en een brasserie? Hoe ga je om met Franse obers? Welk servies mag niet ontbreken in je kast? Hoe krijg je de meest gewilde tafels van de stad? Wat trek je aan bij een restaurant? En op welk moment van de dag eet je macarons? Kortom: hoe eet je als een Parijzenaar? In deze culinaire stijlgids geeft Mara Grimm antwoord op al deze vragen. Zij woont al vijf jaar deels in Parijs en woont niet ver van de beste bakker van de stad. In die vijf jaar heeft ze naast een heleboel serviezen ook veel verhalen over eten en de beste adressen verzameld. Mara vertelt je niet alleen over het kontje van de baguette, het belang van boter en de heilige lunchcultuur, maar ook hoe je thuis het perfecte Parijse diner geeft, zonder dat je een keukenprins of -prinses hoeft te zijn.

Veelgestelde vragen over het kookboek Bon Appétit Paris. van Mara Grimm

Het boek Bon Appétit Paris. is geschreven door de auteur Mara Grimm. 

Het kookboek Bon Appétit Paris. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bon Appétit Paris. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Grimm heeft het kookboek Bon Appétit Paris. van Mara Grimm uitgebracht. Het kookboek Bon Appétit Paris. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083262000.

Het kookboek Bon Appétit Paris. van Mara Grimm valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken