1. Kookboeken
  2. Lekker simpel Vegetarische recepten.

Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sofie Chanou.

Specificaties van het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten.
HoofdauteurSofie Chanou
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou

Laat je verrassen door onze favoriete vegetarische recepten! Lekker en Simpel Vegetarisch met maar liefst 150 vegetarische recepten! Of je nu één keer per week of de hele week vegetarisch wil eten, met dit kookboek is dat helemaal geen probleem. Er staan recepten in voor ieder wat wils. Van gemakkelijke pasta’s, ovengerechten, soepen, recepten met wraps, eenpansgerechten, salades, en bowls tot heerlijke stoofschotels. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je voor deze recepten naar speciale winkels moet, want alle ingrediënten zijn gewoon bij de supermarkt te koop. De recepten zijn allemaal eenvoudig te bereiden, want ook vegetarisch koken kan lekker én simpel zijn. Je kunt met deze recepten eenvoudig je maaltijden variëren. Kies uit de vele lekkere vegetarische gerechten en geniet van een heerlijke maaltijd!

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou

Het boek Lekker simpel Vegetarische recepten. is geschreven door de auteur Sofie Chanou. 

Het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou uitgebracht. Het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461562883.

Het kookboek Lekker simpel Vegetarische recepten. van Sofie Chanou valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken