GS – De tearoom Hightealicious – een concept van Coffeelicious – in de Maaskamer van Het Dordts Patriciërshuis is een perfecte plaats om te genieten van een high tea. Begin maart genoten we daar van heerlijke zelfgemaakte baksels in combinatie met verschillende smaken thee van Sensational Tea. Dit samen met een stijlvolle inrichting, knapperend haardvuur en een ‘breathtaking view’, zorgde voor een buitengewoon mooie en smaakvolle ervaring.

Hartige en zoete hapjes. Wist je dat je een high tea het beste kunt starten met de hartige hapjes?

De Maaskamer
Hightealicious begon in maart 2015 in de 300 jaar oude Maaskamer van het Dordts Patriciërshuis. Deze locatie is prachtig! Je kijkt uit op het water en binnen is het huiselijk, knus en gezellig. De ronde Maaskamer heeft een uniek uitzicht op het drukst bevaren drierivierenpunt van Nederland. Links de Oude Maas, rechts de Beneden Merwede en recht vooruit stroomt de Noord.

Heerlijke huisgemaakte baksels

Reserveren
Wil je ook een High Tea boeken in een stijlvolle omgeving? Wees er snel bij want Hightealicious stopt eind mei. Je kunt kiezen uit een Traditional High Tea (28,95) of een Celebration High Tea (33,95) voor babyshowers, verjaardagen of andere feestjes. Klik hier om te reserveren.

Voor een high tea kun je ook reserveren bij één van de vestigingen van Coffeelicious.

Ook zo’n fan van het Engelse servies? Deze zijn afkomstig van Servies Merij

Het Dordts Patriciërshuis
Of u het Dordts Patriciërshuis nu bezoekt voor de museumcollectie, een high tea, vergadering of fotoshoot: de eerste indruk is er één van warmte, huiselijkheid en gastvrijheid. Klik hier om meer te lezen over het museum.

Een adembenemend uitzicht
De Maaskamer

Hieronder nog een filmpje met sfeerimpressie van een High Tea in de Maaskamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *