1. Kookboeken
  2. Het Ultieme Kamadoboek.

Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Zowie Tak.

Specificaties van het kookboek Het Ultieme Kamadoboek.
HoofdauteurZowie Tak
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Pig Butts
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak

Het Ultieme Kamadoboek is een echte must-have voor liefhebbers van kamado's. Auteur Zowie Tak neemt je mee op het avontuur om kamadochef te worden. Met zijn expertise adviseert hij je over de aankoop, het aansteken, het gebruik en het onderhoud van een kamado. Daarnaast bevat het boek maar liefst 90 verschillende recepten, waaronder vlees, vis, groenten, desserts, snacks en zelfs dranken. Zowel eenvoudige als uitdagende gerechten zijn vertegenwoordigd, zodat iedereen iets kan vinden om te proberen. Bovendien bevat het boek ook veel informatie over kamado-technieken, waaronder roken, indirect grillen, bakken en meer. Dit boek biedt niet alleen kamado-chefs toegang tot de meest smaakvolle recepten, maar ook beginners kunnen hun skills op het gebied van kamado-koken snel verbreden. Met dit boek zul je je kamado op het volgende niveau tillen!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak

Het boek Het Ultieme Kamadoboek. is geschreven door de auteur Zowie Tak. 

Het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Pig Butts heeft het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak uitgebracht. Het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083139807.

Het kookboek Het Ultieme Kamadoboek. van Zowie Tak valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken