Begin 2008 zal de vierde vestiging van Happy Tosti worden geopend in Breda. Momenteel zijn er al vestigingen in Hoofddorp, Den Haag en Leiden. Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waarbij mensen met een arbeidsbeperking de tosti’s serveren.

De ‘wildste’ tosticreaties

Biologisch
Happy Tosti vermeldt op de website dat ze zo veel mogelijk biologische producten gebruiken en hiermee de ‘wildste; tosticreaties maken. In de lunchroom kun je bijvoorbeeld een tosti choco-banaan, geserveerd met M&M’s bestellen. Of wat dacht je van een dubbele tosti geitenkaas met appel en geroosterde tuinbonen?

Foto: Happy Tosti

Na het slagen voor de hogere hotelschool in Den Haag wilden vrienden Jasper en Sam een eigen lunchrestaurant openen. Maar niet zomaar eentje. Ze wilden werkplekken creëren voor mensen die meer moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Al gauw kregen Jasper en Sam de mogelijkheid om Korte Poten 5 in Den Haag te huren. Niet veel later kwamen daar de restaurants in Leiden en Hoofddorp binnenkort gaan de deuren open van véél meer Happy Tosti restaurants, zoals die in Breda. Ondernemer Jasper Golverdingen vertelt op Instagram: “Nog heel even geduld…. wij gaan keihard knallen zodat we jullie vanaf begin 2018 met een glimlach kunnen verwelkomen in ons restaurant aan de Veemarktstraat 3.”

Meer weten? Klik hier voor het hele verhaal van Happy Tosti.

En neem hier een kijkje op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *