1. Ninja AF160EU.

Ninja AF160EU.

5/5

Wordt de Ninja AF160EU. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Ninja AF160EU. is geschikt voor 2 à 3 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 5,2 l. Scroll verder voor meer informatie over de Ninja AF160EU.

Specificaties van de Ninja AF160EU.

 

Vermogen1750 W
FrituursysteemHete lucht

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen2 à 3 personen
MateriaalKunststof
Gewicht5,2 kg
Inhoud5,2 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Grillrooster, Mandje

 

Omschrijving van de Ninja AF160EU.

Met de Ninja AF160EU maak je heerlijke gerechten zoals friet, taarten en gebakken kip. Dankzij de meegeleverde crisperplaat, krijgen ingrediënten een extra knapperige korst. Ook lucht komt er via de onderkant bij, waardoor je ingrediënten gelijkmatig bakt. Je kunt kiezen uit verschillende standen, waaronder de stand voor het opwarmen van eten. Zo kun je restjes gemakkelijk opwarmen. Met de max crisp stand bak je bevroren ingrediënten in een kortere tijd knapperig. Natuurlijk heeft de airfryer ook een airfry functie, waarmee je friet voor 2 à 3 personen met weinig tot geen olie goudbruin en knapperig bakt. Het handige display helpt je bij het selecteren van de gewenste stand en het instellen van de tijd en temperatuur. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser. Zo ben je altijd klaar voor je volgende culinaire avontuur.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde crisperplaat bak je ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig

    .

    Met de timer instellen van de gewenste baktijd geeft het apparaat een signaal als het gerecht klaar is. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over deze Ninja AF160EU.

De Ninja AF160EU. beschikt over het volgende frituursysteem: Hete lucht.

Het vermogen van de Ninja AF160EU. is 1750 W.

De Ninja AF160EU. is groot genoeg voor 2 à 3 personen. De Ninja AF160EU. heeft een inhoud van 5,2 l en een laadvermogen van 1 kg.

De Ninja AF160EU. is gemaakt van solide Kunststof. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Ninja AF160EU. weegt 5,2 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Ninja AF160EU. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Ninja AF160EU. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Grillrooster, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Ninja AF160EU.