1. Frifri 918RR 3L.

Frifri 918RR 3L.

5/5

Wordt de Frifri 918RR 3L. jouw nieuwste aanwinst in de keuken? Voor de avonden wanneer je geen zin of inspiratie hebt om te koken en gewoon lekker makkelijk de frituurpan of airfryer wilt aanzetten. Deze Frifri 918RR 3L. is geschikt voor 3 à 4 personen, heeft een laadvermogen van 1 kg en een inhoud van 3 l. Scroll verder voor meer informatie over de Frifri 918RR 3L.

Specificaties van de Frifri 918RR 3L.

 

Vermogen3200 W
FrituursysteemOlie of vet

Laadvermogen

1 kg
Capaciteit in personen3 à 4 personen
MateriaalKunststof, Metaal
Gewicht2,3 kg
Inhoud3 l
GerufilterNee
Ingebouwde vetfilterNee

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Binnenpan, Mandje

 

Omschrijving van de Frifri 918RR 3L.

De Frifri 918RR met rond ontwerp biedt een veelzijdige oplossing voor het bereiden van lekker frites. De 3 liter capaciteit maakt het mogelijk om in slechts enkele minuten een kilo frites te maken. De 3200 watt vermogen van de friteuse zorgt ervoor dat de olie snel en uniform op temperatuur blijft, waardoor je gezonder en krokanter kunt bakken. Daarnaast heeft de friteuse een koude zone waardoor olieresten op de bodem van de pan blijven. Het grote voordeel van de Frifri 918RR is dat deze gemakkelijk en snel gedemonteerd kan worden voor een eenvoudige reiniging. Zo kun je jouw favoriete frites elke keer weer op een eenvoudige, lekkere en gezonde manier klaarmaken.

Pluspunten
  • De buitenkant blijft koel tijdens het gebruik, zodat je veilig kan frituren in de buurt van kinderen. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. De buitenkant blijft koel tijdens het gebruik, zodat je veilig kan frituren in de buurt van kinderen. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan gemakkelijk kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer je bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over deze Frifri 918RR 3L.

De Frifri 918RR 3L. beschikt over het volgende frituursysteem: Olie of vet.

Het vermogen van de Frifri 918RR 3L. is 3200 W.

De Frifri 918RR 3L. is groot genoeg voor 3 à 4 personen. De Frifri 918RR 3L. heeft een inhoud van 3 l en een laadvermogen van 1 kg.

De Frifri 918RR 3L. is gemaakt van solide Kunststof, Metaal. Dit is stevig materiaal en gaat lang mee. 

De Frifri 918RR 3L. weegt 2,3 kg en daarmee goed te verplaatsen in de keuken.

De Frifri 918RR 3L. heeft een geurfilter: Nee. En een ingebouwde vetfilter: Nee.

De Frifri 918RR 3L. kan uiteraard niet helemaal in de vaatwasser, maar de volgende onderdelen zijn vaatwasserbestendig en kunnen meegedraaid worden met de rest van de afwas: Binnenpan, Mandje.


 

Alternatieven voor deze Frifri 918RR 3L.