1. Kookboeken
  2. Gordon Ramsay’s Ultimate Cookery Course.

Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Gordon Ramsay.

Specificaties van het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course.
HoofdauteurGordon Ramsay
Aantal pagina’s320
TaalEngels
HoofduitgeverijHODD
Keuken
CategorieKookboeken Taal Taalonderwijs Spreekvaardigheid Boeken

Omschrijving van het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay

Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course is een unieke cursus ontwikkeld door de wereldberoemde chef-kok Gordon Ramsay. De cursus is ontworpen om de studenten te voorzien van een levenslange kennis over culinaire kookkunst. De cursus bestaat uit meer dan 120 verschillende recepten uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen stappen. Deze recepten zijn geselecteerd voor hun smaak, originaliteit en eenvoud. Deze recepten zijn geschikt voor alle soorten kookniveaus, van beginners tot ervaren chefs. Naast het leren van de basisprincipes van koken, biedt de cursus ook tips en trucs om smaak te versterken, ingrediënten te combineren en gerechten te presenteren. De cursus bevat ook een aantal interessante facturen over de wereld van de culinaire kunst, waaronder de geschiedenis, de verschillende culturen en verschillende kookstijlen. Op deze manier kunnen studenten zich meer vertrouwd maken met culinaire kunst. De cursus is ook voorzien van video's gemaakt door Gordon Ramsay, waar hij de recepten uitlegt en demonstreert.

Veelgestelde vragen over het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay

Het boek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. is geschreven door de auteur Gordon Ramsay. 

Het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij HODD heeft het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay uitgebracht. Het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781444756692.

Het kookboek Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course. van Gordon Ramsay valt in de categorie Kookboeken Taal Taalonderwijs Spreekvaardigheid Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken