1. Kookboeken
  2. Wine Folly.

Wine Folly. van Madeline Puckette

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Wine Folly. van Madeline Puckette. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Madeline Puckette.

Specificaties van het kookboek Wine Folly.
HoofdauteurMadeline Puckette
Aantal pagina’s320
TaalEngels
HoofduitgeverijAvery Publishing Group Inc.,U.S.
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Wine Folly. van Madeline Puckette

Wijn Folly is een verbluffende uitgave van de makers van Wine Folly, verpakt met nieuwe informatie voor zowel avonturiers als leken. Deze uitgebreide hardcover editie biedt een perfecte handleiding voor iedereen die zijn of haar kennis over wijn naar het volgende niveau wil tillen. Wijn Folly: Magnum Editie bevat meer dan 100 druivensoorten en wijnen gecodeerd door stijl, zodat je gemakkelijk nieuwe wijnen kunt vinden die je lekker vindt. Daarnaast bevat het een verkenner van wijnregio's met gedetailleerde kaarten van de topwijnregio's, evenals opkomende gebieden zoals Griekenland en Hongarije. Ook is er een inleiding tot wijnelabels en classificatie voor landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Vervolgens bevat het een uitgebreide sectie over voedsel- en wijnparen, een basisprimer over zuurgraad en tannine, zodat je als een pro wijn kunt proeven, en meer essentiële tips om je door de complexiteit van de wijnwereld te helpen. Wijn Folly: Magnum Edition is het must-have boek voor iedereen die serieus is over wijn.

Veelgestelde vragen over het kookboek Wine Folly. van Madeline Puckette

Het boek Wine Folly. is geschreven door de auteur Madeline Puckette. 

Het kookboek Wine Folly. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Wine Folly. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Avery Publishing Group Inc.,U.S. heeft het kookboek Wine Folly. van Madeline Puckette uitgebracht. Het kookboek Wine Folly. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780525533894.

Het kookboek Wine Folly. van Madeline Puckette valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken