Heb jij altijd al gedroomd van een eigen cakeshop, bakery of tearoom? Dan is dit misschien iets voor jou! Magpies Bakery in Vlaardingen wordt ter overname aangeboden. De bakery is vorig jaar augustus geopend en heeft sindsdien bekendheid verworven in het centrum van Vlaardingen en bevindt zich langs de authentieke haven.

De complete bakery wordt geheel met inventaris aangeboden voor een prijs van € 5.000,- inclusief 21% btw. De huur bedraagt het eerste jaar € 750,- inclusief 21% btw en na het eerste jaar € 850,- inclusief 21% btw.

Meer informatie over Magpies Bakery
De winkel heeft een oppervlakte van 38m2, heeft een eigen meterkast en is in 3 delen verdeeld. De indeling is als volgt:
Voor:
Entree met openslaande deuren naar binnen, meter van stoep is eigendom en mogelijkheid om tafels buiten te zetten. 2x staande koelvitrines en toonbank met kassa en onderin bergruimte voor inpakmateriaal en dergelijke.
Midden:
Ruimte voor 3 tafels met maximaal 9 zitplaatsen. (tot 9 zitplaatsen is het exploitatievergunning vrij). 2 open kasten voor de verkoop van accessoires of bak producten. Werkbank met ruimte voor bijvoorbeeld een espressomachine en het bereiden van koffie/thee en lekkers voor gasten. Toilet.
Achter:
Keuken voorzien van 3 conventionele ovens, werkbank, opbergkasten, koelrek, gasfornuis, afzuigkap, 3deurs koelkast, vriezer met 3 lade, afwasruimte met wasbak, kleine werkbank en vaatwasser. Inpandige voorraadkast.

Bij de haven
De winkel bevindt zich midden in het centrum langs de authentieke haven van Vlaardingen en heeft een welstandstandsklasse van A1. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels zoals C&A, Hennes & Maurits, UrbinDsign, Wereldwinkel, Cocon Cosmetics, Puur Natuurlijk Bio, sportschool Basic Fit en diverse interieurwinkels, cafés en restaurants. Er zijn diverse parkeervoorzieningen waaronder betaald parkeren en parkeergarages.

Adres:
Magpies Bakery
Westhavenplaats 9
3131BT Vlaardingen

Hieronder meer foto’s. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maggie Reed via 0615158162 of maggie_reed@live.nl

Magpies Bakery
Magpies Bakery
Magpies Bakery
Magpies Bakery
Magpies Bakery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *