GS – Als je de kop van dit artikel leest, denk je in eerste instantie: yeah, sure! Schaatsen en bakken? Hoe kom je erbij? Het zijn twee totaal verschillende activiteiten… Dat klopt, maar ze hebben meer overeenkomsten dan je denkt! Daarom sluiten ze ook naadloos op elkaar aan. Als je thuiskomt van het schaatsen, duik je de keuken in om te bakken. Twee heerlijke winterse activiteiten die perfect matchen!

Klik hier alvast voor WARME recepten voor een KOUDE dag

Baknieuws zette 5 overeenkomsten voor jou op een rij:

1. Je krijgt het er warm van. Yes! Van zowel een heerlijk rondje schaatsen als een baksel in elkaar knutselen, gaan je wangen gloeien. Heerlijk toch 🙂

2. Freedom! Schaatsen is een activiteit waarbij je je helemaal vrij voelt. Je kunt jezelf helemaal laten gaan. Als jij wilt zwieren, ga je zwieren. En bij het bakken hetzelfde verhaal. Je kunt er volledig in opgaan. En als jij een ander ingrediënt wilt gebruiken dan er in het recept staat, dan kan dat gewoon. Joehoe! Klik hier voor recepten.

3. Je wordt er blij van. Echt. Heb jij ooit iemand huilend zien schaatsen? (Iemand die het kan dan :)) Of heb je wel eens een persoon iets lekkers zien bakken, zonder een lach op het gezicht? Nee, want je kiest voor deze activiteiten omdat je er blij van wordt! Het is een echt genietmomentjeLees hier waarom je gelukkig wordt van bakken.

4. Beide activiteiten zijn een kunst. Als je maar lang genoeg oefent, kun je zelfs een expert worden en hier prijzen mee winnen. Wil je voorbeelden zien van iemand die de kunst van het bakken beoefent? Klik hier!

5. Het werkt aanstekelijk! Als het in Nederland eenmaal gaat vriezen, willen we allemaal gaan schaatsen. Met bakken werkt het ook zo: rond de uitzendingen van Heel Holland Bakt wordt er altijd meer gebakken. Als je er veel over ziet of leest wil je automatisch meedoen! Niets werkt zo aanstekelijk als andere mensen te zien schaatsen of bakken. Wil je je aanmelden voor Heel Holland Bakt? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *