Hoor je het jezelf al zeggen? Bij Red Velvet denk je meestal aan een taart of een cupcake. Toch zijn er ook andere producten waarmee Red Velvet wordt gecombineerd. Denk maar aan de chocolade van Hands Off My Chocolate. Nu is er ook een frietboutique in Rotterdam die deze Red Velvet chocolade wel op een heel speciale manier combineert, namelijk met patat! Het frietje Red Velvet is de hele maand mei verkrijgbaar. Heb jij al trek gekregen in deze smaaksensatie van zoet en zout? Om je vingers bij af te likken toch? Of heb jij liever gewoon een patatje met mayo?

Foto: Frietboutique/Hands Off my Chocolate

Frietje met melkchocolade
Er was al eerder een frietje met chocolade. In 2017 introduceerden Hands Off My Chocolate & Frietboutique de lekkerste zoet-zoutcombinatie van 2017. Het frietje met een saus van melkchocolade kwam om op de kaart en werd een groot succes! Vandaag de dag krijgt Frietboutique wekelijks mensen over de vloer die vragen of ze het frietje choco nog kunnen krijgen. “Wij vonden het tijd voor een herintroductie, maar dan net even anders!” Aldus het team van Hands Off My Chocolate en Frietboutique. Dit keer komt het frietje choco niet met melkchocolade maar met een rode chocolade met red velvet. Het zout van de friet en het zoet van de chocolade zorgt voor een verrassende smaakcombinatie. Opzoek naar the real Foodporn experience? Vraag er dan een schep knettersuiker bij!

Klik hier voor het volledige artikel van Frietboutique.

Frietboutique Rotterdam bakte elke dag verse frieten die met de hand gesneden zijn. Hier vind je de Facebookpagina van de frietzaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *