1. Kookboeken
  2. Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek.

Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Najat Yachou.

Specificaties van het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek.
HoofdauteurNajat Yachou
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou

Dit boek is een verzameling van 60 heerlijke recepten die gemaakt kunnen worden met liefde en ingrediënten die je al in je voorraadkast hebt. De familierecepten die je kunt vinden in dit boek zijn afkomstig uit de kleurrijke keukens van hun familie. U kunt ook genieten van originele ideeën, waardoor uw maaltijden nog smakelijker worden. Het boek bevat een overzicht van de ingrediënten, handige tips, gedetailleerde stap-voor-stap instructies en prachtige foto's van alle gerechten. Er worden ook speciale tips en suggesties gegeven om de maaltijd nog completer te maken. De recepten variëren van eenvoudig en snel tot verfijnd en elegant. Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek maakt uw keuken avontuur leuker en uw maaltijden nog lekkerder. Deze collectie heerlijke recepten is de perfecte manier om te genieten van de kleurrijke culinaire erfenis van Najat en Nadia's familie. Met dit boek kunt u de Kookmutsjes-ervaring zelf thuis beleven!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou

Het boek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. is geschreven door de auteur Najat Yachou. 

Het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou uitgebracht. Het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021579078.

Het kookboek Het grote Kookmutsjes kook- en bakboek. van Najat Yachou valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken