1. Kookboeken
  2. The best of SuriMAM cooking.

The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Aretha Waal.

Specificaties van het kookboek The best of SuriMAM cooking.
HoofdauteurAretha Waal
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijLuitingh-Sijthoff
KeukenLatijns Amerikaans, Surinaams, Argentijns
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal

Deze unieke Surinaamse kookboek bevat een grote verzameling gerechten uit Suriname, waaronder verschillende klassiekers en regionale specialiteiten. De recepten zijn georganiseerd volgens kookstijl, waaronder Surinaamse, Indische, Creoolse en Chinees-Surinaamse. De gerechten variëren van de heerlijkste zoete gerechten zoals bojo met vruchten, tot de meest pittige maaltijden zoals moksi-alesi. In deze jubileumeditie worden de kooktradities uit Suriname ook verkend. U krijgt een unieke kijk in de lokale cultuur, inclusief achtergronden, tradities en levensstijlen. De kookboek bevat ook verhalen, afbeeldingen en recepten van vooraanstaande Surinaamse koks. De Beste van SuriMAM Cooking is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van authentieke Surinaamse gerechten. De recepten zijn eenvoudig te volgen en het boek bevat alles wat je nodig hebt om een authentieke Surinaamse smaak te creëren. Laat je meevoeren in een culinaire reis naar Suriname en verdiep je in de recepten en culturen die deze kookboek te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal

Het boek The best of SuriMAM cooking. is geschreven door de auteur Aretha Waal. 

Het kookboek The best of SuriMAM cooking. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek The best of SuriMAM cooking. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff heeft het kookboek The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal uitgebracht. Het kookboek The best of SuriMAM cooking. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021038834.

Het kookboek The best of SuriMAM cooking. van Aretha Waal valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Latijns Amerikaans, Surinaams, Argentijns. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken