1. Kookboeken
  2. Vegan JapanEasy.

Vegan JapanEasy. van Tim Anderson

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vegan JapanEasy. van Tim Anderson. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Tim Anderson.

Specificaties van het kookboek Vegan JapanEasy.
HoofdauteurTim Anderson
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
KeukenAziatisch, Japans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Vegan JapanEasy. van Tim Anderson

Met Vegan JapanEasy van Tim Anderson ontdek je de veelzijdigheid van de veganistische Japanse keuken. In de basis zijn er veel plantaardige gerechten die je kunt maken met ingrediënten als paddenstoelen, miso, dashi, tofu en meer. Met de recepten uit het boek kan je een goede voorraadkast aanleggen en zelf veganistische Japanse mayonaise maken. Ook maak je met gemak gyoza met een vulling van kimchi en tofu of van paddenstoelen met bamboescheuten. Serveer ramen met dashi, groenten, paddenstoelen en gebakken tofu, of maak je eigen Japanse pickles. Proost met een mojito van sake met watermeloen en geniet van de veganistische Japanse keuken. Met Vegan JapanEasy heb je toegang tot een bord bomvol umami! Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en ga aan de slag met de overheerlijke, lichte veganistische Japanse gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Vegan JapanEasy. van Tim Anderson

Het boek Vegan JapanEasy. is geschreven door de auteur Tim Anderson. 

Het kookboek Vegan JapanEasy. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vegan JapanEasy. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Vegan JapanEasy. van Tim Anderson uitgebracht. Het kookboek Vegan JapanEasy. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432483.

Het kookboek Vegan JapanEasy. van Tim Anderson valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Japans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken