1. Kookboeken
  2. Een boek over brood.

Een boek over brood. van Issa Niemeijer

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Een boek over brood. van Issa Niemeijer. Een kookboek bestaande uit 239 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Issa Niemeijer.

Specificaties van het kookboek Een boek over brood.
HoofdauteurIssa Niemeijer
Aantal pagina’s239
TaalNederlands
HoofduitgeverijUitgeverij Brandt
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Een boek over brood. van Issa Niemeijer

Brood is iets dat we dagelijks eten en waar we vertrouwd mee zijn. Maar Een boek over brood is een uitzondering en verrassend. Met dit boek leer je hoe je de perfecte baguette kunt maken. Het bakken van brood wordt teruggebracht tot de basis, waar begrip, gevoel en intuïtie voorop staan. Het boek is toegankelijk en zonder pretentie. De auteur, Issa Niemeijer-Brown, komt uit een familie met Franse en Italiaanse banden. Hij groeide op in een traditie van thuisbakken en waardering voor kwaliteit en eenvoud. Na een cum laude afstudeer als socioloog aan de UvA, koos hij ervoor om bakker te worden. Na jarenlange leerschool bij vooraanstaande bakkerijen in Nederland, Frankrijk en Italië richtte hij in 2008 zijn eigen ambachtelijke Franse bakkerij op in Amsterdam, de Gebroeders Niemeijer. Inmiddels is de bakkerij internationaal vermaard om de croissants, patisserie en brood.

Veelgestelde vragen over het kookboek Een boek over brood. van Issa Niemeijer

Het boek Een boek over brood. is geschreven door de auteur Issa Niemeijer. 

Het kookboek Een boek over brood. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Een boek over brood. bestaat uit 239 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Brandt heeft het kookboek Een boek over brood. van Issa Niemeijer uitgebracht. Het kookboek Een boek over brood. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789493095335.

Het kookboek Een boek over brood. van Issa Niemeijer valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken