GS – Op zondag 17 juni wordt Vaderdag gevierd! Had jij al iets bedacht om te gaan bakken? Je zou natuurlijk één van deze zoete ideeën kunnen proberen, maar wat lusten de meeste vaders nu graag? Een zoete taart? Of toch liever iets hartigs? Baknieuws dacht aan hartig en zocht 5 lekkere quiche-recepten voor je op om je vader of man mee te verrassen. Veel bakplezier en een liefdevolle Vaderdag toegewenst!

Natuurlijk kun je deze recepten ook voor elk ander weekend maken. Er is altijd wel een reden voor hartige taart toch?!

1. Quiche met asperges
Gegrilde groenten voor de healthy papa. Ga voor Italiaans met Mindyourfeed.nl en maak deze heerlijke quiche met gegrilde groenten, Parmezaanse kaas en pesto.

2. Pastinaak, feta en walnoot
Mmmm….deze combi klinkt wel heel yummy! Pastinaak was een vergeten groente die tegenwoordig weer vet populair is. In de taart zit ook Griekse yoghurt, honing en kaas. Je vindt dit recept bij Lekkertafelen.nl.

3. Voor de gehakt-fan
Is jouw vader of man gek op gehakt? Dan is de taart van Optimavita iets voor hem. Heirin zitten ook verschillende groentes zoals broccoli, prei en champignons. Handig: deze kun je van tevoren al klaarmaken!

4. Met zeevruchten
Francesca van Francesca Kookt maakte het recept na van een hartige taart met zeevruchten. Met inktvis, garnalen en mosselen. Hier vind je alles wat je nodig hebt.

5. quiche met salami!
Veel mannen zijn gek op vlees. Combineer salami met paprika en champignons en hij weet niet wat hij proeft! Recept is verzonnen door MiCook.

TIP: Het aspergeseizoen duurt officieel tot 24 juni. Wil je nog een hartige taart met asperges maken? Dan vind je hier inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *