GS – Heb jij zin in een echte Britse High Tea in een romantisch roze omgeving met thee in echte Engelse kopjes? Dan kun je in Delft terecht bij Ten To Three Bakery. De winkel staat bekend om haar cupcakes en deze zie je ook meteen liggen als je binnenkomt. Baknieuws nam een kijkje in de vestiging in Delft en kreeg een warm welkom van Zoë en Daniëlle.

Veel cupcakes
Zoë vertelt dat de cupcakes en andere producten elke dag vers worden gebakken in de bakkerij in Overschie. “Daarna worden ze al vroeg naar de shops in Rotterdam en Delft gebracht. “Als basis bieden we 12 soorten cupcakes, waaronder de limited edition. Elke maand komt er weer een nieuwe cupcake in het assortiment en gaat er ook eentje weg. Zo blijven we onze klanten verrassen.”

Zoë en Daniëlle

“De cupcake van deze maand is de hazelnoot Nutella met bovenop een stukje kinderbueno. Heerlijk! Naast de normale cupcakes bieden we ook mini-cupcakes en veel andere producten zoals muffins, cakepops, taarten en brownies. Er zijn ook glutenvrije varianten beschikbaar. Klanten kunnen zowel in de winkel als online bestellen.”

Alice in Wonderland
De Engelse Eigenaresse is Naomi Little-Smith. Zij werd geïnspireerd door Alice in Wonderland. Dat is te zien aan de schoteltjes met teksten en de muur met schattige roze flamingo’s die ondersteboven hangen.

Klik hier voor de website van Ten To Tree Bakery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *