1. Kookboeken
  2. Mezcla.

Mezcla. van Ixta Belfrage

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Mezcla. van Ixta Belfrage. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Ixta Belfrage.

Specificaties van het kookboek Mezcla.
HoofdauteurIxta Belfrage
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Mezcla. van Ixta Belfrage

Met Mezcla brengt Ixta haar unieke stijl naar de keuken. Ze heeft een creatieve mix van ingrediënten samengesteld die zorgen voor een verfrissende smaakervaring. De ingrediënten zijn geselecteerd uit de meest verfijnde kruiden en specerijen die je kunt vinden. Ze hebben een unieke smaak die je zal verrassen. Mezcla is een eerbetoon aan de Mexicaanse keuken. De verfijnde smaak komt voort uit de combinatie van verschillende kruiden en specerijen die gebruikt worden in de Mexicaanse keuken. De smaak is zo intens dat je een waar fiestasensatie krijgt. In de mix vind je ook sommige exotische ingrediënten, zoals mango en kokos, die zorgen voor een heerlijke zoete smaak. De mix is gemaakt met liefde en is een unieke manier om je maaltijden te verrijken. Probeer Mezcla vandaag nog en geef je maaltijden een Mexicaans tintje!

Veelgestelde vragen over het kookboek Mezcla. van Ixta Belfrage

Het boek Mezcla. is geschreven door de auteur Ixta Belfrage. 

Het kookboek Mezcla. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Mezcla. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Mezcla. van Ixta Belfrage uitgebracht. Het kookboek Mezcla. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464041873.

Het kookboek Mezcla. van Ixta Belfrage valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken