Als je aan een stroopwafel denkt, heb je meestal iets zoets en stroperigs in gedachten. Zo smaakt namelijk de ‘normale’ stroopwafel. Toch zijn daar nog aardig wat variaties op te bedenken, dacht Albert Heijn. Zo verkoopt de deze supermarkt sinds kort stroopwafels met wel heel bijzondere smaken. Wat dacht je van een stroopwafel rozemarijn zeezout of karamel zeezout?
karamel-zeezout
Er zijn dus verschillende nieuwe smaken stroopwafels: mango chili, lavendel zwarte peper, speculaas, rozemarijn zeezout, banaan karamel, sinaasappel-kaneel, aardbei en natuurlijk: karamel-zeezout! Ze kosten 1,99 per pakje. 

Stroopwafel 2.0
Albert Heijn is niet de eerste die met bijzondere stroopwafelsmaken komt. Paul en Karin van Opstroopwafel bedachten al eerder heerlijke smaken. “Qua smaken zoeken we regelmatig combinaties met contrasten, zoals chocolade/zeezout, cranberry/chocolade, nougat/cranberry of pecan/chili. Liefhebbers raken er niet over uitgepraat”, vertellen ze in een interview met Baknieuws. De stroopwafels zijn online verkrijgbaar en liggen ook bij diverse horecagelegenheden en andere verkooppunten zoals Landwinkels.

Lees hier het volledige verhaal van Paul en Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *