1. Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven

5/5

Met de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven maak je de lekkerste ovengerechten. Deze oven is vooral geschikt voor de volgende maaltijden Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden. De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven is geschikt als Inbouw oven in de keuken en is 59,5 cm breed, 57 cm diep en 59,6 cm hoog. De oven is beschikbaar in de kleur Zwart.

Specificaties van de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven

 

Plaatsing van de ovenInbouw
Afmetingen59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 57 cm diepte.
Inhoud76 l
Gewicht42,6 kg
KleurZwart
Aantal automatische programma’sUnknown
Standaard meegeleverdBakplaat, Handleiding, Kernthermometer, Ovenrooster, Stoomschaal
Oven/magnetron functiesGrill, Oven
Type ovenfunctiesBovenwarmte, Flexibele ovenruimte, Gelijktijdige boven- en onderwarmte, Grill, Hetelucht, Onderwarmte
Aanbevolen voor type etenHoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden

 

Omschrijving van de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex is een veelzijdige oven die het koken eenvoudig maakt. Het is voorzien van een innovatieve Dual Cook Flex functie, waarmee je 2 verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Je kunt de temperatuur van beide ovenruimtes instellen met een verschil van 50 graden. In het midden zit een speciale plaat die voorkomt dat geuren en smaken van de 2 gerechten mengen. De plaat is eenvoudig weg te halen, zodat je één grote ovenruimte hebt voor het braden van bijvoorbeeld een kalkoen. Daarnaast is de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex voorzien van 40 automatische programma's. Weet je niet precies welke instellingen je moet gebruiken? Dan stel je de oven gewoon in op een van de automatische programma's. Na het bereiden van je maaltijd schoon je de oven eenvoudig met pyrolyse. De oven wordt op een hoge temperatuur verwarmd, waardoor viezigheid en vet in as veranderen. Vervolgens veeg je de as gemakkelijk weg met een vochtige doek. Zo heb je binnen de kortste keren een opgeruimde oven.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf kiezen welk deel van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. Je beheert de oven erg eenvoudig dankzij topklasse gebruiksgemak. Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. heeft de volgende afmetingen: 59,5 cm breedte, 59,6 cm hoogte en 57 cm diepte. De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven weegt 42,6 kg. 

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. is een Inbouw oven.

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven heeft een inhoud van 76 l. Voldoende ruimte voor het bakken van lekkere taarten en stoven van ovenschotels.

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven heeft Unknown automatische programma’s. Dat maakt bakken, grillen en stoven nog makkelijker.

De Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven is Zwart van kleur. Momenteel zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar. 

Bij de aankoop van deze Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven krijg je standaard de volgende onderdelen meegeleverd: Bakplaat, Handleiding, Kernthermometer, Ovenrooster, Stoomschaal.

Deze Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven heeft de volgende functies: Grill, Oven. Hierin kan je dus vele diverse maaltijden in bereiden.

De aanbevolen maaltijden voor deze Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven zijn: Hoofdgerecht en toetje tegelijk bereiden, Taart bakken, Vlees nauwkeurig braden.

Alternatieven voor deze Samsung NV7B5655SCK Dual Cook Flex. oven