1. Kookboeken
  2. Hart- en vaatziekten.

Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Karine Hoenderdos.

Specificaties van het kookboek Hart- en vaatziekten.
HoofdauteurKarine Hoenderdos
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheidsproblemen Hartkwalen Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos

Hart- en vaatziekten zijn een van de meest voorkomende oorzaken van mortaliteit in Nederland. Elke dag sterven 106 mensen aan een hart- of vaatziekte, waarbij meer vrouwen dan mannen getroffen worden. De gevolgen van hart- en vaatziekten kunnen ernstig zijn, zoals hartaanvallen, beroertes en hartfalen. Daarom is het belangrijk om een gezonde levensstijl te volgen en je risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Er zijn verschillende manieren om je risico op hart- en vaatziekten te verminderen. Ten eerste is het belangrijk om een gezond dieet te volgen met veel fruit, groenten en vezels. Verder is het belangrijk om voldoende te bewegen, zoals wandelen en fietsen. Bovendien is het belangrijk om stress te verminderen en tegen roken. Als je deze veranderingen aanbrengt in je levensstijl, kun je je kans op hart- en vaatziekten verminderen. Het is ook belangrijk om regelmatig naar je arts te gaan voor controles. De arts kan je bloeddruk meten, je bloedglucose controleren en je cholesterolgehalte beoordelen. Als je deze waarden in de gaten houdt, kun je je risico op hart- en vaatziekten verminderen. Als je bepaalde medicijnen nodig hebt, moet je deze ook volgens voorschrift gebruiken. Denk ook a.

Veelgestelde vragen over het kookboek Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos

Het boek Hart- en vaatziekten. is geschreven door de auteur Karine Hoenderdos. 

Het kookboek Hart- en vaatziekten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Hart- en vaatziekten. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos uitgebracht. Het kookboek Hart- en vaatziekten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059568907.

Het kookboek Hart- en vaatziekten. van Karine Hoenderdos valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheidsproblemen Hartkwalen Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken