1. Kookboeken
  2. Sous-Vide.

Sous-Vide. van Bas Robben

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Sous-Vide. van Bas Robben. Een kookboek bestaande uit 280 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Bas Robben.

Specificaties van het kookboek Sous-Vide.
HoofdauteurBas Robben
Aantal pagina’s280
TaalNederlands
HoofduitgeverijGood Cook B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Sous-Vide. van Bas Robben

Sous-vide is een techniek waarmee je ingrediënten op een lage en constante temperatuur vacuüm gaart. Je bereikt hiermee perfect gegaarde producten die mals en smaakvoller zijn. Met dit boek leer je de fijne kneepjes van deze techniek en ontdek je alle mogelijkheden die het biedt. Auteur Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om je voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden. Je krijgt duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur je onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie gaart. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten is dit handboek een must voor elke hobbykok. Met behulp van dit boek zal je zien dat sous-vide koken een leuke en eenvoudige manier is om je voedsel nog smaakvoller en malser te bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Sous-Vide. van Bas Robben

Het boek Sous-Vide. is geschreven door de auteur Bas Robben. 

Het kookboek Sous-Vide. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Sous-Vide. bestaat uit 280 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Good Cook B.V. heeft het kookboek Sous-Vide. van Bas Robben uitgebracht. Het kookboek Sous-Vide. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789461432230.

Het kookboek Sous-Vide. van Bas Robben valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken