1. Kookboeken
  2. Het airfryer ideeënboek.

Het airfryer ideeënboek. van

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het airfryer ideeënboek. van . Een kookboek bestaande uit pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van .

Specificaties van het kookboek Het airfryer ideeënboek.
Hoofdauteur
Aantal pagina’s
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het airfryer ideeënboek. van

Met het airfryer ideeënboek ontdekt u een wereld vol nieuwe mogelijkheden met uw airfryer. De recepten in dit boek zijn eenvoudig uit te voeren en gaan van eenvoudige snacks tot lekkere hoofdgerechten. U kunt alles bereiden wat u in een oven of pan klaarmaakt, maar dan in een fractie van de tijd. Verse groente, kip, vis of vlees? U kunt het allemaal bereiden met een airfryer. In het airfryer ideeënboek vindt u de beste tips en trucs voor het bereiden van een heerlijke maaltijd met uw airfryer. U kunt kiezen uit een scala aan recepten, van Italiaanse pasta's met truffelolie tot gebakken bananen met karamel. Het airfryer ideeënboek is een must voor iedereen die de mogelijkheden van een airfryer wil ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het airfryer ideeënboek. van

Het boek Het airfryer ideeënboek. is geschreven door de auteur . 

Het kookboek Het airfryer ideeënboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het airfryer ideeënboek. bestaat uit pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Het airfryer ideeënboek. van uitgebracht. Het kookboek Het airfryer ideeënboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: .

Het kookboek Het airfryer ideeënboek. van valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken