1. Kookboeken
  2. Glutenvrij bakken kan iedereen.

Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Fatima Abakka.

Specificaties van het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen.
HoofdauteurFatima Abakka
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijForte
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka

Met haar boek "Glutenvrij bakken kan iedereen" maakt Fatima Abakka het mogelijk voor iedereen om glutenvrij te bakken. Ze heeft een grote verzameling van recepten verzameld die afkomstig zijn uit de Marokkaanse, Turkse en mediterrane baktradities. Hierdoor heb je toegang tot tal van nieuwe en exotische gerechten. Het boek bevat veel verschillende recepten die variëren van zoete gebakjes tot heerlijke hartige taarten. Er staan ook recepten voor brood, koekjes, pizza's en muffins in, waardoor je geen glutenvrij gerecht zal missen. De recepten zijn zo uitgelegd dat ze voor iedereen gemakkelijk te begrijpen en te maken zijn. Fatima Abakka heeft ervoor gezorgd dat de recepten zo eenvoudig mogelijk zijn en dat je geen speciale ingrediënten of bakkennis nodig hebt. Met dit boek kun je dus eenvoudig heerlijke glutenvrije gerechten maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka

Het boek Glutenvrij bakken kan iedereen. is geschreven door de auteur Fatima Abakka. 

Het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Forte heeft het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka uitgebracht. Het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000385171.

Het kookboek Glutenvrij bakken kan iedereen. van Fatima Abakka valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken