1. Kookboeken
  2. Het slowcooker kookboek.

Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Lorna Brash.

Specificaties van het kookboek Het slowcooker kookboek.
HoofdauteurLorna Brash
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash

Dit boek bevat meer dan honderd verrukkelijke recepten die perfect geschikt zijn voor de slowcooker. U hoeft alleen maar de ingrediënten in de slowcooker te doen, de juiste hoeveelheden te doseren en de timer in te stellen. Binnen een paar uur heeft u een heerlijke maaltijd klaar. In dit boek vindt u recepten voor allerlei soorten gerechten, van stoofpotten, soepen en curries tot vlees, vis en vegetarische schotels. Bovendien bevat het boek handige tips en trucs, zodat u de meeste uit uw slowcooker kunt halen. Met dit boek kunt u eenvoudig gezonde, voedzame maaltijden klaarmaken met een minimale hoeveelheid tijd, inspanning en moeite. U kunt kiezen uit traditionele gerechten, verrassende combinaties van smaken, maar ook uit verfijnde gerechten waarmee u indruk kunt maken op vrienden en familie. Laat de slowcooker het werk doen en geniet van de overheerlijke maaltijden die u in een mum van tijd kunt bereiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash

Het boek Het slowcooker kookboek. is geschreven door de auteur Lorna Brash. 

Het kookboek Het slowcooker kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het slowcooker kookboek. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash uitgebracht. Het kookboek Het slowcooker kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048314362.

Het kookboek Het slowcooker kookboek. van Lorna Brash valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken