Pin jij regelmatig? Stel je dan eens voor dat er geen geld uit het automaat komt, maar een cupcake. Zie je het al in gedachten? In Nederland blijft het waarschijnlijk nog even een fantasie, maar in de VS is deze droom al werkelijkheid geworden. In verschillende staten is daar een cupcake ATM te vinden. Helemaal roze natuurlijk.

Foto’s: Sprinkles

Als je in Amerika woont en je hebt ’s avonds trek in een cupcake, race je gewoon even naar zo’n automaat. Heerlijk toch?

De cupcake ATM werd geïntroduceerd door Sprinkles Cupcakes in maart 2012. In het filmpje hieronder legt de eigenaresse van Sprinkles Cupcakes uit hoe het systeem werkt. Het automaat heeft een touchscreen en je kunt kiezen uit verschillende smaken. Daarna komt er een omschrijving van het product en kun je hem selecteren en betalen. De juiste cupcake wordt door de robot ‘opgehaald’ en door een roze deurtje komt de cupcake in een schattig Sprinkles-doosje naar buiten.

De automaten zijn allemaal gevestigd bij een Sprinkles Cupcake-shop. Je kunt de cupcakes 24/7 kopen. Ticket naar NY please?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *