1. Kookboeken
  2. Meesterlijk brood.

Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Robert van Beckhoven.

Specificaties van het kookboek Meesterlijk brood.
HoofdauteurRobert van Beckhoven
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven

Meesterlijk brood van Robèrt van Beckhoven is een boek dat je echt een stap vooruit zal helpen in het bakken van lekker brood. Het boek geeft je inzicht in de verschillende ingrediënten, technieken, tijden, temperatuur en materialen die je nodig hebt om een perfect stukje brood te maken. Met de kennis die je uit dit boek haalt, kun je bakken zonder trucs maar met de juiste kennis. Met dit boek kun je leren hoe je de beste kwaliteit brood kunt bakken. Naast de technieken en materialen leer je ook hoe je de juiste ingredienten moet kiezen om de lekkerste smaak te creëren. Ook leer je hoe je het beste kunt variëren met de ingrediënten zodat je elke keer dat je bakt een ander resultaat krijgt. Dit boek is een must-have voor iedereen die echt wil leren hoe je heerlijk brood kunt bakken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven

Het boek Meesterlijk brood. is geschreven door de auteur Robert van Beckhoven. 

Het kookboek Meesterlijk brood. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Meesterlijk brood. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven uitgebracht. Het kookboek Meesterlijk brood. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000342808.

Het kookboek Meesterlijk brood. van Robert van Beckhoven valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken