Nederlanders krijgen blijkbaar geen genoeg van De Luizenmoeder, want ook zondag zaten weer 3.3 miljoen mensen klaar voor een nieuwe aflevering. Er gebeurde iets in de aflevering met mokkagebak van de Albert Heijn en de supermarkt speelt daar mooi op in, meldt RTL Nieuws. Tot en met vrijdag 9 maart krijg je namelijk 35% korting op mokkagebakjes!

De aflevering
In de aflevering moest directeur Anton functioneringsgesprekken houden. Hij probeerde juf Helma zo ver te krijgen dat ze op zou stappen, omdat hij met een gat in de begroting zit. Anton probeerde alles met de mantel der liefde te bedekken en nam ook twee mokkagebakjes voor haar mee. “Gewoon een blijk van waardering”, zegt hij erbij. Maar als je goed kijkt zie je er een ’35 procent korting’ op zitten…

Albert Heijn komt nu met een slimme inhaker: tot en met vrijdag zit er 35 procent korting op alle mokkataartjes in de supermarkt. En ze krijgen ook de sticker natuurlijk. ‘Gewoon een blijk van waardering’, noemen ze het zelf. Klik hier voor het volledige artikel van RTL Nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *