1. Kookboeken
  2. Green Fire.

Green Fire. van Donna Gelb

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Green Fire. van Donna Gelb. Een kookboek bestaande uit 312 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Donna Gelb.

Specificaties van het kookboek Green Fire.
HoofdauteurDonna Gelb
Aantal pagina’s312
TaalEngels
HoofduitgeverijArtisan Books
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Green Fire. van Donna Gelb

Green Fire is de nieuwe vegetarische kookboek van wereldberoemde chef-kok Francis Mallmann. Het is een kookboek dat staat voor frisheid, creativiteit en smaak. Met deze verzameling recepten laat Francis je proeven van de smaken van het seizoen. In dit boek staat alles wat je nodig hebt om originele, verrassende en smaakvolle gerechten te maken. Francis gebruikt het vuur om de smaken van groenten en fruit te versterken. Door deze techniek krijg je een unieke kookervaring. In dit boek delen Francis en zijn team van koks hun kennis over live-fire cooking met groenten. Je krijgt tips en trucs over hoe je het meeste uit je groenten en fruit haalt zodat je een verfijnde en smaakvolle maaltijd op tafel kunt zetten. Green Fire is de perfecte keuze voor iedereen die zich verdiepen in vegetarische gerechten. Probeer de verfijnde, smaakvolle gerechten en ervaar het verschil dat live-fire koken maakt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Green Fire. van Donna Gelb

Het boek Green Fire. is geschreven door de auteur Donna Gelb. 

Het kookboek Green Fire. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Green Fire. bestaat uit 312 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Artisan Books heeft het kookboek Green Fire. van Donna Gelb uitgebracht. Het kookboek Green Fire. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781648290725.

Het kookboek Green Fire. van Donna Gelb valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken