GS – Koekjes decoreren als hobby, maar ook voor opdrachten. Klinkt dat niet leuk? Kim van @koekjesenkruimels vindt dit in ieder geval heerlijk om te doen. “Ik decoreer koekjes sinds april dit jaar en vind het leuk om mensen blij te maken. En hoe kan dat nu beter dan met koekjes?”, vertelt ze aan Baknieuws.

Foto: @koekjesenkruimels

Blij
Dat mensen blij zijn worden van deze gedecoreerde koekjes, begrijp je meteen als je de foto’s van Kim op haar Instagram-pagina ziet. Unicorn-koekjes, herfstkoekjes, dierenkoekjes, zomerkoekjes, fruitkoekjes, en koekjes met gezichten en veel andere thema’s. Klik hier om de foto’s te bewonderen.

Inspiratie
Kim wordt geïnspireerd door andere koekjesbakkers, modetrends en kunstwerken. “Ook vind ik veel leuke dingen op internet en maak die na. Het leukste vind ik als ik zelf iets mag bedenken bij een opdracht. Ik maak dan koekjes die iets te maken hebben met bijvoorbeeld de hobby of interesses van mensen.”

Foto: @koekjesenkruimels

Blijven oefenen
De koekjesbakster heeft verschillende tips voor mensen die ook willen leren decoreren. “Belangrijk is om vooral te blijven oefenen. En haastige spoed is zelden goed. Als ik snel probeer te werken en de icing niet goed laat uitharden, is er een grote kans dat het koekjes verpest. Ook maak ik vaak extra, voor als er één kapot gaat. Mijn kinderen zijn dan blij, want deze belanden in de grote koekpot”, besluit ze lachend.

Foto: @koekjesenkruimels

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *