1. Kookboeken
  2. Jamie Oliver 5 ingredienten.

Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver

Met de Jamie Oliver 5 ingredienten collectie kun je eenvoudig en lekker koken. Slechts vijf ingrediënten zijn nodig om de 130 gloednieuwe recepten te maken, waardoor je tijd en geld bespaart. Er is voor elk wat wils, van salades, pasta, kip en vis tot spannende gerechten met groente, rijst, noedels en vlees. En het bonushoofdstuk bevat zelfs zoete gerechten. Geniet van maximale smaak met minimale moeite. De recepten zijn zo samengesteld dat ze zowel gezond als lekker zijn. Alle ingrediënten zijn goed verkrijgbaar, waardoor je geen exotische producten nodig hebt. En de recepten zijn zo eenvoudig dat iedereen ze kan maken, van beginners tot gevorderden. Laat je inspireren en geniet van een heerlijke maaltijd!

Veelgestelde vragen over het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver

Het boek Jamie Oliver 5 ingredienten. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021566665.

Het kookboek Jamie Oliver 5 ingredienten. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken