Het zou kunnen dat jouw lichaam beter werkt op donuts dan op een salade. Volgens de Nederlandse hoogleraar Voeding en Gezondheid, Robb Wolf, bestaan er geen algemene goede of slechte koolhydraten, maar gaat ieder lichaam hier verschillend mee om. Dit meldt Glamour.nl in een artikel.

Je moet het uitzoeken
Het kan dus zo zijn dat je lichaam goed gaat op een vette hap. Het is aan jou om uit te zoeken, wat voor voedsel het beste voor jouw lichaam is. Robb Wolf schreef het boek ‘Wired to eat’. Of het waar is wat hij zegt is nog maar de vraag. Toch blijkt niet iedereen hiermee eens. Women’s Health legt het boek voor aan voedingsexperts om navraag te doen over deze theorie.

Klik hier voor het volledige artikel van Glamour.nl

Over donuts gesproken: wist jij dat snoepwinkel Jamin tegenwoordig ook (tijdelijk) donuts verkoopt? Hierboven een foto van een donut met binnenin heerlijke chocolade van Milka!

Jij hebt na dit verhaal waarschijnlijk trek gekregen in donuts. Ga dan aan de slag om ze zelf te maken! Hieronder een filmpje van Ellouisa Cooking, waarin ze uitlegt hoe je deze heerlijkheden moet maken. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *