1. Kookboeken
  2. 500 taarten cakes.

500 taarten cakes. van Susannah Blake

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 taarten cakes. van Susannah Blake. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Susannah Blake.

Specificaties van het kookboek 500 taarten cakes.
HoofdauteurSusannah Blake
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 taarten cakes. van Susannah Blake

Met 500 taarten en cakes is dit boek de perfecte keuze voor elke bakliefhebber. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, deze verzameling recepten heeft voor ieder wat wils. Van traditionele gebakjes tot verrassende combinaties, er is voor elk wat wils. De recepten zijn eenvoudig te begrijpen en zijn allemaal voorzien van een kleurrijke afbeelding. De ingrediënten zijn gemakkelijk te verkrijgen en er kunnen ook verschillende variaties worden gemaakt. De recepten zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen, dus je kunt een heerlijke verrassing maken voor je familie, vrienden of collega's. Het boek bevat ook verschillende tips en trucs om je baksels extra speciaal te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurrijk decor, verschillende smaken of een originele vorm. Bovendien wordt er ook aandacht besteed aan het bewaren van je baksels, zodat je ervoor kan zorgen dat je taarten en cakes zo vers mogelijk blijven.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 taarten cakes. van Susannah Blake

Het boek 500 taarten cakes. is geschreven door de auteur Susannah Blake. 

Het kookboek 500 taarten cakes. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 taarten cakes. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 taarten cakes. van Susannah Blake uitgebracht. Het kookboek 500 taarten cakes. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048301331.

Het kookboek 500 taarten cakes. van Susannah Blake valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken