1. Kookboeken
  2. Food Lab.

Food Lab. van J. Kenji López-Alt

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Food Lab. van J. Kenji López-Alt. Een kookboek bestaande uit 938 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van J. Kenji López-Alt.

Specificaties van het kookboek Food Lab.
HoofdauteurJ. Kenji López-Alt
Aantal pagina’s938
TaalEngels
HoofduitgeverijW W Norton & Co Inc
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Food Lab. van J. Kenji López-Alt

Product beschrijving: J. Kenji Lopez-Alt laat zien dat je geen topkeuken hoeft te hebben om perfecte maaltijden te bereiden. In dit boek dat gericht is op veel geliefde gerechten, verkent Kenji de wetenschap achter het braden, bakken, blancheren en roosteren. Met honderden eenvoudig te maken recepten en meer dan 1000 kleurenfoto's die stap voor stap de instructies tonen, leren lezers hoe ze de perfecte geroosterde kalkoen met knapperige huid, heerlijk luchtige of romige scrambled eggs en nog veel meer kunnen maken. Door de onvermoeibare nieuwsgierigheid van een enthousiaste wetenschapsnerd te combineren met de expertkennis van een geoefend chef, biedt Food Lab lezers praktische gereedschappen en nieuwe benaderingen om toe te passen wanneer ze de volgende keer in de keuken stappen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Food Lab. van J. Kenji López-Alt

Het boek Food Lab. is geschreven door de auteur J. Kenji López-Alt. 

Het kookboek Food Lab. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Food Lab. bestaat uit 938 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij W W Norton & Co Inc heeft het kookboek Food Lab. van J. Kenji López-Alt uitgebracht. Het kookboek Food Lab. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780393081084.

Het kookboek Food Lab. van J. Kenji López-Alt valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken