Pop-up store van Dunkin’ Donuts

In maart 2017 werd de eerste vestiging van Dunkin’ Donuts in Nederland geopend. Al snel volgden er meer shops. Sinds kort is er ook een pop-up mobile store. Met deze Dunkin’ Donuts Mobile Store kan Dunkin’ Donuts zich overal in Nederland, tijdelijk, vestigen. Bijvoorbeeld tijdens festivals en events, maar ook bij winkelcentra. De Dunkin’ Donuts Mobile Store is ingericht volgens de nieuwste, internationale huisstijlelementen en is volgens het bedrijf ‘meer dan de food trucks die we op dit moment kennen’.

Leestip!  Welke baktools zijn een must in de keuken?
De pop-up store. Foto: Dunkin’ Donuts

Waar en wanneer?
Wil je weten wanneer en waar de Mobile Store aanwezig is? Volg Dunkin’ Donuts dan op Facebook. Op 5 mei is Dunkin’ Donuts te vinden in Almere op de Esplanade tijdens het Bevrijdingsfestival Flevoland. De store opent haar deuren om 13:00 uur ’s middags en blijft open tot na middernacht! (1:00 uur)

Leestip!  Welke baktools zijn een must in de keuken?

Veel donuts
Dunkin’ Donuts biedt meer dan 25 soorten versieringen en toppings op donuts. Hier vind je een overzicht van het huidige assortiment donuts. In de vestigingen aan de Warmoesstraat en Reguliersbreestraat in Amsterdam kun je ook eigen donuts laten maken bij Create Your Own Donut.

Foto: Dunkin’ Donuts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.