1. Kookboeken
  2. Job en Perry.

Job en Perry. van Perry de Man

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Job en Perry. van Perry de Man. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Perry de Man.

Specificaties van het kookboek Job en Perry.
HoofdauteurPerry de Man
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
KeukenLatijns Amerikaans, Surinaams
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Job en Perry. van Perry de Man

Job en Perry is een kookboek dat bekende Rotterdamse gerechten vereenvoudigt zodat iedereen ervan kan genieten. Het bevat meer dan 50 recepten die gebaseerd zijn op de traditionele Rotterdamse keuken, maar met minder ingrediënten en minder tijd om te bereiden. Het boek is bedoeld voor iedereen, van beginnende koks tot de meer ervaren chefs. De recepten in het boek zijn afkomstig uit de klassieke Rotterdamse keuken. Het boek bevat gerechten zoals erwtensoep, kibbeling, oliebollen, pannenkoeken, stamppot en vele anderen. Deze gerechten zijn eenvoudig te bereiden met ingrediënten die je gemakkelijk in elke toko of supermarkt kunt vinden. De recepten zijn voorzien van duidelijke stappenplannen, zodat je kunt zien welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het gerecht klaar moet maken. Met het kookboek Job en Perry kun je eenvoudig de lekkerste gerechten uit de Rotterdamse keuken maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Job en Perry. van Perry de Man

Het boek Job en Perry. is geschreven door de auteur Perry de Man. 

Het kookboek Job en Perry. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Job en Perry. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Job en Perry. van Perry de Man uitgebracht. Het kookboek Job en Perry. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048857999.

Het kookboek Job en Perry. van Perry de Man valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Latijns Amerikaans, Surinaams. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken