De Pepernotenfabriek in Deventer is eind september opengegaan. Er zijn weer zo’n 50 soorten kruidnoten beschikbaar, waaronder de smaak gin-tonic. In een artikel van Indebuurt.nl Deventer wordt vermeld dat er geen alcohol in zit. “Alcohol is wat lastig te verwerken in en om een koekje. Ze hebben wel zo goed mogelijk de smaak proberen na te bootsen”, aldus een medewerker in het interview.

Raspberry Cheesecake
Naast de gin-tonic is ook de Raspberry Cheesecake een nieuwe smaak van Van Delft Pepernotenfabriek. “Fluweelzacht en fris zoetig van smaak. Een nieuwe candy crush is geboren”, aldus de pepernotenfabrikant via een post op Instagram. Andere nieuwe smaken dit jaar zijn Hazelnoot Melk Chocolade, Pure Chocolademix, Stracciatella, Toffee Crunch, Peanut Butter Crunch, Kokos Pure Chocolade, Créme Brúlée, Truffel-Tiramisu, Coffee Cream Liqeur, Speculoos en Aardbei Witte Chocolade. Check hier alle smaken.

Smullen?
Je kunt de kruidnoten van Van Delft Pepernotenfabriek op 35 locaties kopen. Vindt de vestigingen hier! Geen Pepernotenfabriek in de buurt? Je kunt de lekkernijen ook online bestellen.

Bakken met pepernoten? Doe hier inspiratie op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *