1. Kookboeken
  2. Meat-Free Mexicaans.

Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Thomasina Miers.

Specificaties van het kookboek Meat-Free Mexicaans.
HoofdauteurThomasina Miers
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
KeukenLatijns Amerikaans, Mexicaans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers

‘Meat-Free Mexicaans’ biedt een unieke mix van smaken uit Mexico, Latijns-Amerika, de Cariben en Spanje. Het boek bevat recepten voor voorgerechten, hoofdgerechten, snacks, salades en zoetigheden, waardoor het een waardevolle aanvulling is op elke keuken. Het boek bevat geen vlees, maar de recepten zijn even lekker en voedzaam. Er worden producten gebruikt zoals bonen, maïs, groenten, kruiden, noten en zaden. De recepten variëren van traditionele gerechten zoals chiliquiles, enchiladas en tacos, naar smaakvolle gerechten zoals guacamole, gevulde paprika's en quesadillas. ‘Meat-Free Mexicaans’ bevat foto's en informatie over zowel de traditionele ingrediënten als over de moderne interpretaties van deze gerechten. Ook zijn er ideeën voor heerlijke dranken, zoals aguas frescas en margaritas. De recepten zijn makkelijk te maken met ingrediënten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn, en zorgen voor een smakelijke en gemakkelijke manier om vegetarische en veganistische maaltijden op tafel te zetten. Dankzij de recepten in ‘Meat-Free Mexicaans’ kun je genieten van een lekker en voedzaam Mexicaans gerecht, zonder dat je vlees hoeft te eten. Laat je inspireren door de verscheidenheid aan recepten, variërend van klassiek tot modern, en gen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers

Het boek Meat-Free Mexicaans. is geschreven door de auteur Thomasina Miers. 

Het kookboek Meat-Free Mexicaans. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Meat-Free Mexicaans. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers uitgebracht. Het kookboek Meat-Free Mexicaans. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043927727.

Het kookboek Meat-Free Mexicaans. van Thomasina Miers valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Latijns Amerikaans, Mexicaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken