1. Kookboeken
  2. Bereik je ideale gewicht.

Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker. Een kookboek bestaande uit 90 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Sonja Bakker.

Specificaties van het kookboek Bereik je ideale gewicht.
HoofdauteurSonja Bakker
Aantal pagina’s90
TaalNederlands
HoofduitgeverijDe Zonnestraal
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Verpleegdiensten & Hulpdiensten Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker

Sonja Bakker was al jarenlang op zoek naar een effectieve manier om af te vallen. Na vele diëten en jaren van onderzoek heeft Sonja haar eigen dieetmethode ontwikkeld. Haar methode staat bekend om de variatie aan voeding en gezonde porties. De resultaten zijn verbluffend, blijvend en motiverend! 'Bereik je ideale gewicht' is een programma dat mensen helpt op een gezonde manier af te vallen. Het programma bevat een weekmenu voor mannen en vrouwen, leerzame verhalen, handige tips en recepten die je helpen een slank en gezond leven te leiden. Sonja Bakker en haar team van gewichtsconsulentes begeleiden mensen die op een gezonde manier van hun overgewicht willen afkomen. Met hun deskundigheid en ervaring zorgen zij ervoor dat jij je doelen bereikt en je ideale gewicht behaalt.

Veelgestelde vragen over het kookboek Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker

Het boek Bereik je ideale gewicht. is geschreven door de auteur Sonja Bakker. 

Het kookboek Bereik je ideale gewicht. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bereik je ideale gewicht. bestaat uit 90 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij De Zonnestraal heeft het kookboek Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker uitgebracht. Het kookboek Bereik je ideale gewicht. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789090192246.

Het kookboek Bereik je ideale gewicht. van Sonja Bakker valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Verpleegdiensten & Hulpdiensten Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken