1. Kookboeken
  2. Caravanity Camping kookboek.

Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers. Een kookboek bestaande uit 160 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Femke Creemers.

Specificaties van het kookboek Caravanity Camping kookboek.
HoofdauteurFemke Creemers
Aantal pagina’s160
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Reizen Reisgidsen Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers

Na het grote succes van Caravanity, heeft Femke Creemers het Caravanity Camping Kookboek geschreven. Daarin biedt zij een verzameling van de beste recepten en tips voor de meest handige keukenattributen. Hiermee verdwijnt elk excuus om 's avonds iets te halen bij de plaatselijke snackbar. Het Caravanity Camping Kookboek is ideaal voor iedereen die op zoek is naar smakelijke maar niet al te ingewikkelde campingmaaltijden om te bereiden op één of twee kookpitjes. Ongeacht of je een culinaire expert bent of geen ervaring hebt, je komt er gegarandeerd mee uit. Laat je inspireren door de vele recepten en maak van iedere campingmaaltijd een feestje.

Veelgestelde vragen over het kookboek Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers

Het boek Caravanity Camping kookboek. is geschreven door de auteur Femke Creemers. 

Het kookboek Caravanity Camping kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Caravanity Camping kookboek. bestaat uit 160 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers uitgebracht. Het kookboek Caravanity Camping kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043924016.

Het kookboek Caravanity Camping kookboek. van Femke Creemers valt in de categorie Kookboeken Reizen Reisgidsen Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken