1. Kookboeken
  2. Het complete NewFysic Kookboek.

Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Newfysic.

Specificaties van het kookboek Het complete NewFysic Kookboek.
HoofdauteurNewfysic
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic

Het NewFysic Kookboek is dé ideale bondgenoot voor iedereen die eenvoudige en lekkere recepten wil bereiden die bovendien ook nog gezond en voedzaam zijn. Het kookboek is samengesteld door de voedingsdeskundigen van NewFysic en bevat een ruim aanbod aan creatieve en lekkere recepten. De recepten zijn makkelijk te bereiden, varieren in smaak en leveren een optimale voedingsinname op: ideaal voor een gezonde levensstijl. De recepten in het NewFysic Kookboek zijn afkomstig uit de bekende NewFysic afslankmethode. Zo bevat het kookboek tal van recepten voor ontbijt, lunch, diner en snack, maar ook recepten voor tussendoortjes. Van gevarieerde salades, maar ook verrassende en lekkere ovengerechten. De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen en de bereidingswijze is helder uitgelegd. Kortom, met dit kookboek bereid je eenvoudig de lekkerste gerechten die bijdragen aan een gezond gewicht.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic

Het boek Het complete NewFysic Kookboek. is geschreven door de auteur Newfysic. 

Het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic uitgebracht. Het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021590370.

Het kookboek Het complete NewFysic Kookboek. van Newfysic valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken