December is dé feestmaand van het jaar. Een tijd van familie, gezellig samenzijn en lekker eten. Maar dit geldt helaas niet voor iedereen. Voor de duizenden kinderen in Nederland waar thuis veel problemen zijn of die niet meer thuis kunnen wonen is deze periode juist extra moeilijk. Het Vergeten Kind zet zich tijdens de decembermaand dan ook in voor deze kwetsbare kinderen met een vrolijke én lekkere kerstcampagne.

Hartenhuis-taart van Hidde

Maak een toet waar je goed mee doet
Het Vergeten Kind vraagt deze maand aandacht voor de duizenden kwetsbare kinderen met iets waar (vrijwel) iedereen van houdt: toetjes. Speciaal voor deze campagne heeft Meester Patissier Hidde de Brabander heerlijke Hartenhuis-desserts ontwikkeld. Het Hartenhuis is het symbool van de stichting voor een liefdevol thuis, iets wat elk kind behoort te hebben. De recepten zijn verzameld in een kerstdessertboekje en het absolute klapstuk is de Hartenhuis-taart. Naast de recepten van Hidde zijn er ook recepten en verhalen te vinden van kwetsbare kinderen en van ambassadeurs Natasja Froger, Juvat Westendorp en Saar Koningsberger. Via www.hetvergetenkind.nl/kerst kun je het boekje downloaden of thuis laten bezorgen.

Laat zien dat jij de kwetsbare kinderen van Nederland niet vergeet deze kerst en daarna! Word donateur en ontvang het Hartenhuis-kerstdessertsboekje met lekkere recepten en ontroerende verhalen in jouw brievenbus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *