1. Kookboeken
  2. Man met smaak.

Man met smaak. van Jord Althuizen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Man met smaak. van Jord Althuizen. Een kookboek bestaande uit 128 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jord Althuizen.

Specificaties van het kookboek Man met smaak.
HoofdauteurJord Althuizen
Aantal pagina’s128
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Man met smaak. van Jord Althuizen

Man met Smaak is een uniek kookboek dat een verfrissende kijk biedt op koken voor mannen. Het boek bevat 50 gevarieerde recepten van verschillende culinaire smaakmakers uit Nederland. Je kunt hiermee koken voor een speciale gelegenheid, een knipoog naar een culinaire traditie of gewoonweg genieten van de smaakvolle gerechten. Het boek bevat onder andere recepten van Jord Althuizen, Bart van Olphen, Gertjan Kiers, Mounir Toub, Niven van Bronckhorst-Kunz en Hidde de Brabander. Van de ultieme BBQ-burger tot Fishy Friday Night en van een juicy steak tot een vega gerecht. Daarnaast wordt er in het boek gebruik gemaakt van de 80/20 formule van Niven van Bronckhorst-Kunz waarmee je de balans tussen groenten en vlees kunt behouden. Om af te sluiten wordt er een spectaculair dessert gepresenteerd als Grand Finish. Met Man met Smaak heb je een kookboek dat je steeds weer inspireert met smaakvolle gerechten. Of het nu gaat om een feestelijk diner, een knipoog naar een culinaire traditie of gewoon lekker eten, dit boek staat garant voor smaakvolle avonturen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Man met smaak. van Jord Althuizen

Het boek Man met smaak. is geschreven door de auteur Jord Althuizen. 

Het kookboek Man met smaak. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Man met smaak. bestaat uit 128 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Man met smaak. van Jord Althuizen uitgebracht. Het kookboek Man met smaak. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043929714.

Het kookboek Man met smaak. van Jord Althuizen valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken